The 'redirect_uri' parameter Identity Provider: Unknown


#1

Hi, I am getting the 400 Bad Gateway error as well when running the following

https://dev-381261.oktapreview.com/oauth2/default/v1/authorize?client_id=0oaiw6t1wkxpD20JJ0h7&redirect_uri=https://flow.manywho.com/api/run/oauth2&scope=openid&response_type=code

the Trusted Origin is set to https://flow.manywho.com in the app settings?

What am I missing?


#2

Hi @ccetribe,

Based on what you posted, I could say that the absolute URI needs to be whitelisted as “Login Redirect URI” in the app settings.


#3

Thanks Anand, see screenshots of App Settings and trusted sites


#4

There is an extra slash /1/ between the run and oauth2 in the app settings, however it is not present in the URL.


#5

thanks good pickup, the runtime url looks this decoded…

https://dev-381261.oktapreview.com/oauth2/default/v1/authorize?response_type=code&client_id=0oaiw0s501sYjhPko0h7&redirect_uri=https://flow.manywho.com/api/run/1/oauth2&scope=openid email profile&state=StateId____9e73920d-2560-4ce6-be33-6589637b77e9____StateIdTenantId____e8fae7e2-338f-40bd-92a2-3eb88b716689____TenantIdToken____NONE____TokenServiceElementId____7aa45c2d-3061-427f-a141-6cf0a8a352c1____ServiceElementIdIsInitialization____true____IsInitialization&redirect_uri=https://flow.manywho.com/api/run/1/oauth2


#6

remove double up of rediect_uri from previous post.

https://dev-381261.oktapreview.com/oauth2/default/v1/authorize?response_type=code&client_id=0oaiw0s501sYjhPko0h7&scope=openid%20email%20profile&state=StateId____43a7caeb-ec70-4a99-a459-dfd45cee210e____StateIdTenantId____e8fae7e2-338f-40bd-92a2-3eb88b716689____TenantIdToken____NONE____TokenServiceElementId____7aa45c2d-3061-427f-a141-6cf0a8a352c1____ServiceElementIdIsInitialization____true____IsInitialization&redirect_uri=https%3A%2F%2Fflow.manywho.com%2Fapi%2Frun%2F1%2Foauth2


#7

Fixed, I created another app, this resolved the issue.

Thanks Chris