Django and django-okta-auth CANT redirect to TFA push

Hi.

I have been created an app with Python and Django, in the okta profile, all users need to be authenticated with TFA using a PUSH, and the Okta login page, but the app don not redirect to okta.

This is the sample page source:

<!DOCTYPE html>
<html>
  <head>
    <meta charset="utf-8" />
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0" />
    <script
      src="https://global.oktacdn.com/okta-signin-widget/5.0.1/js/okta-sign-in.min.js"
      type="text/javascript"
    ></script>
    <link
      href="https://global.oktacdn.com/okta-signin-widget/5.0.1/css/okta-sign-in.min.css"
      type="text/css"
      rel="stylesheet"
    />
  </head>
  <body>
    <div id="okta-login-container"></div>

    <script type="text/javascript">
      var oktaSignIn = new OktaSignIn({
          baseUrl: 'https://my_company.oktapreview.com',
          clientId: 'My_client-ID-key-here-12345',
          redirectUri: 'http://my_super_app.my_company.com/services',
          authParams: {
              issuer: 'https://my_company.oktapreview.com/oauth2/default',
              responseType: ['code'],
              scopes: "openid profile email offline_access".split(" "),
              pkce: false,
          },
      });
      oktaSignIn.renderEl(
          {el: '#okta-login-container'},
          function (res) {
              console.log(res);
          }
    </script>
  </body>
</html>

And my settings.py have these credentials:

OKTA_AUTH = {
    "ORG_URL": "https://my_company.oktapreview.com",
    "ISSUER": "https://my_company.oktapreview.com/oauth2/default",
    "CLIENT_ID": "My_client-ID-key-here-12345",
    "CLIENT_SECRET": "Abcdefghijklmnopqrf12345678910Abcdefghij",
    "SCOPES": "openid profile email offline_access", # this is the default and can be omitted
    "REDIRECT_URI": "http://my_super_app.my_company.com/services",
    "LOGIN_REDIRECT_URL": "/", # default
    "CACHE_PREFIX": "okta", # default
    "CACHE_ALIAS": "default", # default
    "PUBLIC_NAMED_URLS": (), # default
    "PUBLIC_URLS": (), # default
    "USE_USERNAME": False, # default
}

Any suggestion or propose to solve my issue?.

Thanks a lot for read and answer,

Error in the method to call.

The question has been wrong created.