Getting App is MisConfigured Error for POST request: login/sessionCookieRedirect

Hi,

I have created a okta developer account with some application and then also created IDP configuration. After that when we call the POST endpoint: https://dev-99621121.okta.com/login/sessionCookieRedirect with payload: {‘checkAccountSetupComplete’: ‘true’, ‘repost’: ‘true’, ‘token’: ‘20111cj6gpHdHm1yt7mIzsJumjrQ0qWjPpW1cyMfZhTcGS3GJOWkgSM’, ‘redirectUrl’: ‘/app/dev-99621121_et7devtest_1/exkg818dg922BLdf35d7/sso/saml?SAMLRequest=PD94bWwgdmVyc2lvbj0iMS4wIiBlbmNvZGluZz0iVVRGLTgiPz48c2FtbDJwOkF1dGhuUmVxdWVzdCB4bWxuczpzYW1sMnA9InVybjpvYXNpczpuYW1lczp0YzpTQU1MOjIuMDpwcm90b2NvbCIgQXNzZXJ0aW9uQ29uc3VtZXJTZXJ2aWNlVVJMPSJodHRwczovL2F1dGhzcC5kZXYuenBhdGgubmV0OjQ0My9hdXRoLzE0NTI4MDE1MzkzMTQ4MTc1MC9zc28iIERlc3RpbmF0aW9uPSJodHRwczovL2Rldi05OTYyMTEyMS5va3RhLmNvbS9hcHAvZGV2LTk5NjIxMTIxX2V0N2RldnRlc3RfMS9leGtnODE4ZGc5MjJCTGRmMzVkNy9zc28vc2FtbCIgRm9yY2VBdXRobj0iZmFsc2UiIElEPSJBUlFjNjNlNGNiLTcwYWMtNDVjZC05ZjNkLTU3YzQzYjEzYmNkZCIgSXNQYXNzaXZlPSJmYWxzZSIgSXNzdWVJbnN0YW50PSIyMDI0LTA0LTA0VDEwOjM3OjI2LjcwM1oiIFByb3RvY29sQmluZGluZz0idXJuOm9hc2lzOm5hbWVzOnRjOlNBTUw6Mi4wOmJpbmRpbmdzOkhUVFAtUE9TVCIgVmVyc2lvbj0iMi4wIj48c2FtbDI6SXNzdWVyIHhtbG5zOnNhbWwyPSJ1cm46b2FzaXM6bmFtZXM6dGM6U0FNTDoyLjA6YXNzZXJ0aW9uIj5odHRwczovL2F1dGhzcC5kZXYuenBhdGgubmV0OjQ0My9hdXRoL21ldGFkYXRhLzE0NTI4MDE1MzkzMTQ4MTc1MDwvc2FtbDI6SXNzdWVyPjxkczpTaWduYXR1cmUgeG1sbnM6ZHM9Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDAvMDkveG1sZHNpZyMiPgo8ZHM6U2lnbmVkSW5mbz4KPGRzOkNhbm9uaWNhbGl6YXRpb25NZXRob2QgQWxnb3JpdGhtPSJodHRwOi8vd3d3LnczLm9yZy8yMDAxLzEwL3htbC1leGMtYzE0biMiLz4KPGRzOlNpZ25hdHVyZU1ldGhvZCBBbGdvcml0aG09Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDEvMDQveG1sZHNpZy1tb3JlI3JzYS1zaGEyNTYiLz4KPGRzOlJlZmVyZW5jZSBVUkk9IiNBUlFjNjNlNGNiLTcwYWMtNDVjZC05ZjNkLTU3YzQzYjEzYmNkZCI%2BCjxkczpUcmFuc2Zvcm1zPgo8ZHM6VHJhbnNmb3JtIEFsZ29yaXRobT0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC8wOS94bWxkc2lnI2VudmVsb3BlZC1zaWduYXR1cmUiLz4KPGRzOlRyYW5zZm9ybSBBbGdvcml0aG09Imh0dHA6Ly93d3cudzMub3JnLzIwMDEvMTAveG1sLWV4Yy1jMTRuIyIvPgo8L2RzOlRyYW5zZm9ybXM%2BCjxkczpEaWdlc3RNZXRob2QgQWxnb3JpdGhtPSJodHRwOi8vd3d3LnczLm9yZy8yMDAxLzA0L3htbGVuYyNzaGEyNTYiLz4KPGRzOkRpZ2VzdFZhbHVlPm9KM1g5V1BybGd2MmZPVU8rSTZmY0M3S3AyWUhMZmlRSUtwR3g4TXBZcTA9PC9kczpEaWdlc3RWYWx1ZT4KPC9kczpSZWZlcmVuY2U%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%2B&OKTA_INVALID_SESSION_REPOST=true’}

I am getting 200 response as b’\n\n\n \n \n \n\n okta-dev-99621121 - ET7Devtest App is misconfigured\n\n \n\n \n \n\n \n \n\n \n\n \n #login-bg-image-id {\n background-image: none\n }\n \n\n\n

\n
\n
\n
\n okta-dev-99621121\n
\n
\n \n \n ET7Devtest App is misconfigured\n
\n
\n

ET7Devtest App is misconfigured

\n

This app is not configured correctly. Please contact your administrator for additional help.

\n Go to Homepage\n\n
\n
\n
\n\n\n #st-app {\n display: none;\n }\nEND_USER_APP\n\n’

But In the response, its showing App is Misconfigured.

Can you please suggest what could be the reason and how to resolve this error ?

Looks like you are trying to SSO the hard way ? Can you tell us what is the end goal you are trying to achieve here? And also better explain how you are building this ?